3 de diciembre de 2017

NOVA PUBLICACIÓ PER A CONÉIXER LES CAMPANES

L'Associació Campaners de Moixent hem elaborat una nova publicació titulada ¿Conoces nuestras campanas?, que pretén facilitar el coneixement de cada una de les huit campanes del campanar, amb algunes dades biogràfiques i algunes de les seues funcions.

Pensat en els xiquets s’ha elaborat un fullet amb dibuixos animats que resulten agradables i fins i tot divertitts perquè el coneixment siga afavorit des d’una actitud descendida i divertida.  Per als dibuixos s’ha trobat amb la col·laboració de Roberto Agustín Martí Balaguer i el muntatge i relats es de Felipe Sanchis.
S’ha pogut reunir tota la informació en dos folis doblats resulant aixi huit quartilles, amb un total de 16 vinyetes.  Ens pareix molt divertit i agradable, no sols per a xiquets sinó per a, jovens, adults i majors, i es complement magnífic per a familialitzar-se amb cada una de les campanes.  
També s’inclou una referencia a la torre campanar, matraca i els campaners.

La publicació numero 17 de l’Associació es posible gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de de Moixent i de la Parròquia Sant Pere Apòstol de Moixent
En breu estarà s’oferira i mostrara en l’església.