28 de agosto de 2016

PRÓXIMAMENT

1- La primera setmana de setembre son les festes en Rotglà i Corberà, i en Llanera de Ranes: Vols de Campanes.

2- El divendres dia 2 es el sorteig de la rifa que hem oferit Campaners de Moixent.

3- Del primer diumenge de setembre fins la setmana següent festes en l’Alcudia de Crespins en honor al Santíssim Crist del Monte Calvari i la Divina Aurora, Vols de Campanes.

4-El Dissabte dia 3 sera consagrat com a nou Bisbe auxiliar de València En Arturo Ros.  En Moixent a les 13 hores volteig de 4 campanes.

5- Este dia en Ontinyent és la “Pujà” del Santíssim Crist de l’Agonia de l’Església de Sant Carles Borromeo a l’Ermita de Santa Anna, Vols de Campanes.

6-El dia 5 de setembre en Moixent es fara memoria dels 52 anys de la Consagració del Altar Major.  

7- El dia 7 de setembre es recorda a Moixent el 413 aniversari de la Mort del Venerable Fra Cristóbal Moreno del Camino. Volteig de 3 campanes, de manera especial la campana Santes Relíquies. El dia 6 de setembre (Vespra del “Dies Natalis” del Pare Moreno)  el Museu Pare Moreno estará obert de 22:00 a 23 hores.  

8- El dia 8, es la Nativitat de la Mare de Déu. Vols de Campanes on es Titular: la Font de la Figuera, Llosa de Ranes.   També en Caudet festes en honor a la Verge de Gracia i en Algemesi en honor a la Verge de la Salud.

9- E dial 9 es en Moixent, el 27 Aniversari de la Consagració de l’Església Parroquial.  Volteig General de Campanes.  El Museu Pare Moreno s’obrira de 22:00 a 23 hores.

10- El dia 15 de setembre es la Mare de Déu dels Dolors, en Canals patrona de Canals.  A més els dos ultims cap de setmana son dedicats al Crist de la Salut.  Vols de Campanes.

11- El dissabte dia 17 en Moixent, amb motiu de la jornada “Viu un cap de setmana amb els ibers” es fara una Visita Guiada en el Museu Pare Moreno.

12- El dijous 18 de setembre festa de Sant Mateu patró d'Atzeneta d'Albaida, al dia següent festa de la Verge del Rosari, i  dissabte 20 de setembre festes en honor al Santíssím Crist de la Fe i Mont Calvari en Atzeneta de Albaida, Voltejos de Campanes.

13- El 21 de setembre es l’Aniversari del Martiri del jove cristia moixenti Servent de Déu Rafael Vicente Cirugeda Tortosa, Volteig d’una campana.  

14- El dia 23 es el 127 aniversari de la Benedicció de les Obres de l’Església Parroquial de Moixent.

15- El 24 de setembre en Moixent es recorda el 27 Aniversari de la Coronació de les Santes Relíquies.  Volteig de Santes Relíquies.  Este dia el Cardenal Arquebisbe de València presidirà l'ordenació com a Diacans d'un grup de seminaristes entre els quals es troba el campaner de Sagra Vicent Femenia.

16- El diumenge de l’ultima setmana comencen les Festes en Aiacor, per el mati en la baixà del Santíssim Crist del Calvari, Vols de Campanes en l’ermita i en l’església.