9 de enero de 2015

EL CANAL DE YOUTUBE DEL PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ JA TE MES DE 151.100 REPRODUCCIÓNS

El canal de YouTube de Felipe Sanchis https://www.youtube.com/user/felipesanchis) ja te en els 70 videos  que formen este canal, més de 151.100 reproduccions de vídeos des de la seua creació el 18 de març de 2008. 
Son videos de Tocs i Voltejos de Campanes de Moixent, manuals i mecànics, d’altres pobles de la Comarca “La Costera”, així com d’altres campanars.  També reportatges o entrevistes en de la Televisió Comarcal la Costera i de Canal 9, a més de les festes de Sant Pere Apòstol, al Santíssim Crist del Mont Calvari i les Santes Relíquies.
A més hi han panoramiques de Moixent desde el la copa del Campanar, desde la Creu de la Cúpula desde, el pedregal. Panorámica vista desde l’Alt de la Creu (Vallada), noticies de les Obres de les Cúpules, Restauració del Expositor del Reliquiari, Visita de D.Carlos Osoro a Moixent l’any 2013, Benediccció de les Campanes en 2007 i de la Matraca en 2012, 1ª Visita de la Mare de Déu dels Desemparats en 2011, les inaguruacións de les campanes de Moixent i Vallada respectivament.
Tambe están la Misa del I Festival de Folklore de la Comunitat Valencia que es va celebrar en agost de 1984 en Moixent, així com la Misa de la Coronació Canónica de les Santes Relíquies el dia 24 de setembre de 1989.
Els videos poden ser consultats també a través de la secció de vídeos de la página web de l’Associaicó, i del canal de Felipe Sanchis del portal de Youtube.
(No están dos entrevistes sobre la campana Sant Jaume (https://www.youtube.com/watch?v=Ar7RwBkf0Vc) i les Visites Guiades al Campanar (https://www.youtube.com/watch?v=HXM_4wASS38), que están en el Canal “PortaldeXàtiva” que tenen més de 1175 reproduccions.